Rengøring til erhverv

M2Clean tilbyder professionel erhvervsrengøring på Sjælland

M2Clean tilbyder rengøring til erhverv på hele Sjælland

Med +23 år i rengøringsbranchen er M2Clean en af de mest veletablerede spillere på banen, hvad angår professionel erhvervsrengøring på Sjælland. 

Professionel erhvervsrengøring på Sjælland

Hos M2Clean har vi fokus på erhvervsrengøring af de helt store arealer. Vores ekspertise er store industrihaller, parkeringshuse, lagerrengøring, drive-in centre og centergange. Vi benytter gerne egne specialfremstillede rengøringsmaskiner/kombinationsmaskiner til opgaven. 

Vi dækker også udendørsarealer som fortov, parkeringspladser og gågader. Vi har fast base i Nordsjælland, men kører ud til vores mange kunder på hele Sjælland.

Rengøring til erhverv – ingen opgave er for stor for M2Clean

Hos M2Clean har vi mange års erfaring med rengøring til erhverv. Vi kender branchen, og vi ved, hvad der skal til for at levere professionel, stabil og fleksibel erhvervsrengøring til moderne virksomheder. Med erhvervsrengøring fra M2Clean vil I få en veletableret samarbejdspartner med et indgående branchekendskab. Hos M2Clean har vi specialiseret os i erhvervsrengøring af den helt store slags. Vi gør rent med maskiner og ikke med kost og spand. Vi arbejder hurtigt og effektivt uanset opgavens omfang.

Kvalitetsbevidst rengøring til erhverv

Med mange år i branchen har M2Clean etableret sig som en velrenommeret virksomhed med fokus på rengøring til erhverv af højeste standard. Vi sætter en stolthed i vores arbejde, og løser altid opgaven med høje krav til kvalitet og service. Lad M2Clean være med til at støtte op om din virksomheds fysiske rammer med erhvervsrengøring af absolut bedste skuffe, så I fortsat kan fokusere på jeres egne kerneopgaver.     

Erhvervsrengøring priser

Der kan være stor forskel på priser på rengøring til erhverv. Dette skyldes at ikke to virksomheder er ens. Erhvervsrengøring priser afhænger helt af hvilke typer rengøringsopgaver der er behov i den enkelte virksomhed. Så har I behov for erhvervsrengøring til facadeafrensning, facility management, eller rengøring af parkeringshuse, lagerrengøring eller rengøring af industrihaller, så kan M2Clean varetage opgaven. 

Har du spørgsmål til vores erhvervsrengørings priser, eller ønsker du et skræddersyet og uforpligtende tilbud på en opgave, så kontakt M2Clean I dag. 

Vi svarer hurtigt på henvendelser til vores mange ydelser.