Facility Management

M2Clean tilbyder facility management til private virksomheder med fokus på erhvervsrengøring, klargøring, facadeafrensning m.m.

Facility management med M2Clean

Når du bestiller facility management med M2Clean, får du en samarbejdspartner du kan regne med. M2Clean tilbyder drift og vedligehold af ejendomme hvad angår rengøring til erhverv, klargøring, bygningsdrift og i evt. space-management og facadeafrensning

Med M2Clean kan du få det hele ét sted.

Facility services til erhverv

Med over 23 års erfaring med facility management, kan M2Clean hjælpe boligforeninger, grundejerforeninger, private virksomheder, erhvervsmål, butikscentre m.fl. med facility services i særklasse.  

Facility services med M2Clean har fokus på de store opgaver. Vores ekspertise er rengøring af meget store arealer som eksempelvis lagerrengøring, rengøring af industrihaller, drive-in centre, parkeringshuse og centergange. Vi benytter egne industrimaskiner målrettet erhvervsrengøring af alle typer overflader lige fra beton og fortov, til vinyl, linoleum og fliser m.m. Ingen opgaver er for stor for M2Clean. 

Facility management på Sjælland

M2Clean er en veletableret virksomhed, med mange års erfaring med facility management. Vi har fokus på god service, fleksibilitet og facility management af absolut bedste skuffe. M2Clean har til huse i Frederiksværk i Nordsjælland, men kører ud med egne maskiner på kundernes adresser. Vi er stolte af at kunne tilbyde vores kunder stabil, professionel og fleksibel facility service på hele Sjælland.

Facility management priser

Hvad koster Facility management hos M2Clean? I en branche hvor ikke to virksomheder er ens, kan der være store forskelle på hvilke former for facility services der er relevante for den enkelte virksomhed. Prisen er direkte afhængig af opgavens omfang. Er der f.eks. tale om erhvervsrengøring eller facadeafrensning eller rengøring af gulve eller parkeringshuse, og hvor hyppigt ønskes disse services.  

Kontakt M2Clean i dag og få et skræddersyet og uforpligtende tilbud på opgaven.