M2Clean -erhvervsrengøring af gulve og store arealer

Etableret rengøringsfirma i Nordsjælland der tilbyder facility management, Facadeafrensning, rengøring af gulve og store arealer og andet rengøring til erhverv.

M2Clean tilbyder rengøring af gulve og store arealer

M2Clean har mange års erfaring med rengøring til erhverv. Vi løser opgaver indenfor alt fra rengøring af gulve til facadeafrensning – både hurtigt og effektivt.

M2Clean har mere end 23 års erfaring i rengøringsbranchen, og er et af Sjællands mest velrenommerede rengøringsfirmaer. Vi gør ikke rent med kost og spand, men ved brug af kombinationsmaskine designet til rengøring af gulve og andre store arealer.

Vi gør derudover rent på et utal af forskellige overflader lige fra, asfalt og fortov til linoleum, vinyl eller fliser. Er du i tvivl om M2Clean kan hjælpe jeres virksomhed, er du velkommen til at tage kontakt til os. Vi svarer gerne på spørgsmål. Skriv til os på [email protected], eller ring på telefon (+45) 20 87 74 90. Du kan også bruge vores kontaktformular

Vi har en stor ekspertise

M2Clean klarer uden problemer rengøring af gulve og forskellige store arealer som f.eks: 

M2Clean henvender sig til ejere/administratorer af byggebranchen

M2Clean tilbyder erhvervsrengøring af gulve og andre store arealer – både inde og ude.

Vi gør rent med kombinationsmaskine, fremstillet med henblik på professionel rengøring af mange typer overflader. Vi klarer gulv- og overfladerengøring  professionelt, hurtigt og effektivt. 

Så er du ejer eller administrator inden for byggebranchen eller privat erhvervsdrivende? M2Clean kan med garanti hjælpe din virksomhed med professionel erhvervsrengøring af bedste skuffe. 

M2Clean støtter Kræftens Bekæmpelse