Rengøring af industrihaller

Erhvervsrengøring af Industrihaller

Søger du et erfarent og professionelt rengøringsfirma til at varetage rengøringen af industrihallen? Så er du kommet til det rette sted. M2CLEAN har over 20 års erfaring inden for rengøringsbranchen og har løst mange opgaver for erhvervskunder i forbindelse med rengøring af industrihaller.

Vi har erfaringen, ekspertisen og udstyret til rengøring af enhver industrihal

Ingen opgave er for stor. Vi klarer rengøringen af alle store gulvarealer, uanset hvor beskidt og snavset gulvet er. Vores udstyr er fremstillet til at rengøre selv grove gulve, som ikke har været rengjorte i årevis.

Vores rengøringsmaskine kan i denne sammenhæng både feje, suge og vaske industrihallens gulv, så det fremstår så godt som nyt.

Professionel erhvervsrengøring af industrihaller

Vi foretager udelukkende rengøring af store gulvarealer og tager derfor ikke de mindre og mere traditionelle rengøringsopgaver ind. Men fortvivl ej.

Har du brug for rengøring af et mindre gulv i en industrihal, yder vi gerne kompetent rådgivning med henblik på den bedste løsning for dig og din virksomhed.

Se evt. også vores ydelser for rengøring af drive in centre.

Kontakt os via telefon 20 87 74 90 eller på mail [email protected], og få et uforpligtende tilbud på rengøring af din industrihal. Vi står også altid gerne klar til en snak om M2CLEAN, og hvordan vi kan hjælpe dig.