Facadeafrensning

Facadeafrensning for private og erhvervskunder på Sjælland.

Facadeafrensning for private og erhverv

M2Clean tilbyder hurtig og effektiv facaderensning på Sjælland. Slip for grimme alger på facaden med skånsom og effektiv facadeafrensning fra M2Clean. 

Algeforekomst på bygninger er et hyppigt fænomen. Især på facader der vender mod nord. I næsten alle tilfælde giver alger og snavs bygningen et trist og forfaldent udseende. Men udover det æstetiske udtryk er algeforekomst et alvorligt problem for rigtig mange huse. I svære tilfælde kan alger og mos føre til alvorlige skader på facaden. Særligt er rødalger de værste at få bugt med, og det kræver en professionel fagperson at fjerne dem, uden at gøre skade på bygningen. Facadeafrensning kan forlænge bygningens levetid, og spare dig for eventuelle reparationer, der måtte komme som følge af alger og mos. 

M2Clean tilbyder effektiv og skånsom facaderens til private og erhvervskunder. 

Facadeafrensning af snavs og graffiti 

Mange erhvervsmål i både byer og industriområder oplever løbende gener med hærværk i form af graffiti. Hos M2Clean har vi over 23 års erfaring med professionel facaderensning på hele Sjælland. Vi fjerner graffiti og snavs på ingen tid, og efterlader et flot resultat. Spørg selv vores mange tilfredse- og tilbagevendende kunder. 

M2Clean tilbyder også andre ydelser som rengøring af store arealer og rengøring til erhverv, såsom rengøring af parkeringshuse, industrihaller, og lagerrengøring, som du kan læse mere om.

Billig facadeafrensning på Sjælland

Facadeafrensning behøver ikke at koste en formue. I mange tilfælde kan der laves en fast aftale, hvis kunden ønsker det. M2Clean udfører professionel facadeafrensning til private og erhvervskunder på hele Sjælland, og har mange tilfredse kunder blandt private, boligforeninger, grundejerforeninger, det offentlige samt større og mindre erhvervsmål. 

Vi er meget stolte af, at være en af de mest erfarne virksomheder på området.

Facaderensning i højden

Store og høje bygninger er ikke noget problem hvad angår facadeafrensning med M2Clean. Vi benytter gerne kran til de høje bygninger og huse, så vi nemt kan komme til. Kranen er ikke så stor i bredden, og kan derfor nemt komme til at rense facader på bygninger i industriområder såvel som tæt bebyggede områder. Er du i tvivl er du meget velkommen til at tage kontakt til M2Clean i dag. Vi svarer gerne på spørgsmål til vores mange ydelser. 

Ring og få et uforpligtende tilbud på facadeafrensning i dag.