Rengøring af parkeringshuse

Rengøring af parkeringshuse

Hos M2CLEAN tilbyder vi rengøring af store, grove gulvarealer for erhvervskunder på Sjælland. Vi er for eksempel specialister i at rengøre parkeringshuse, som hurtigt kan blive et mekka for snavs og bakterier.

Vi har stor erfaring inden for rengøring af parkeringshuse og kan stå for fjernelsen af alt lige fra tyggegummirester, oliepletter, benzinspild samt meget andet.

Parkeringshusets tilstand præger oplevelsen, så hvad enten der er tale om et parkeringshus tilknyttet et shoppingcenter eller til et hotel, er det vigtigt, at det altid er rent og vedligeholdt. Et beskidt og rodet parkeringshus kan nemlig i værste fald være med til at sænke standarden af oplevelsen for en kunde eller gæst.

Med M2CLEANs erfaring, ekspertise og moderne udstyr er du garanteret et rent parkeringshus, der understøtter resten af den ønskede atmosfære.

Vi tager også opgaver med rengøring af drive-in centre.

Kontakt os allerede i dag

Med M2CLEAN er du garanteret et kompetent rengøringsfirma til alt indenfor rengøring til erhverv.

Kontakt os på telefon 20 87 74 90 eller mail [email protected], og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi bestræber os på at svare på alle vores henvendelser hurtigst muligt. 

Hos M2CLEAN står vi altid klar til en udforpligtende snak om alt indenfor rengøring til erhverv